Call of Duty Vanguard crossplay бета: Начален час и как да играете безплатно

Call of Duty Vanguard crossplay бета: Начален час и как да играете безплатно

Този конкурс вече е затворен



Ако се чудите в колко часа започва бета на Call of Duty: Vanguard, попаднали сте на правилното място за всички подробности относно теста за кръстосана игра през уикенда за предстоящия шутър от Втората световна война.



Реклама

С наближаването на датата на излизане на Call of Duty: Vanguard (пълното издание е насрочено за ноември), все повече възможности се появяват за играчите да изпробват играта.

Тази последна отворена бета версия на CoD Vanguard ще ви позволи да играете с приятели на други платформи, като офертата за кръстосана игра обхваща PlayStation, Xbox и компютър (с платформата на Battle.net на Activision, която предоставя на PC нещата).



Ако искате да преминете към действието възможно най -скоро, продължете да четете и ние ще прегледаме ключовата информация за Call of Duty: Vanguard crossplay бета.

Кога започва Call of Duty: Vanguard crossplay бета?

Тук, във Великобритания, Call of Duty: Vanguard crossplay бета ще започне в 18:00 ч. BST в четвъртък, 16 септември 2021 г. . Значи това е лакомство за британски фенове на франчайза.

В САЩ тази възможност за предварителен преглед на CoD Vanguard ще започне в 10:00 ч. PT, 12:00 CT или 13:00 ET в зависимост от часовата зона, в която се намирате.



Activision потвърди тези времена, както и началните часове за играчи в Япония, Австралия и Нова Зеландия с GIF-toting Tweet по-долу.

Crossplay OPEN BETA утре! Ето времето, в което можете да започнете да играете:

- 16 септември -
10:00 PT | 12:00 ч. CT | 13:00 ET
Обяви: 18:00 BST | 19:00 CEST

- 17 септември -
Обявата е посетена 2 часа JST
Време: 3:00 сутринта AEST
Очаква се: 5 AM NZST

Предварителна поръчка за ранен достъп на компютър и Xbox pic.twitter.com/V0I95vV4NO

- Call of Duty (@CallofDuty) 15 септември 2021 г.

Ето нещо важно да се отбележи - през първите 48 часа от бета играта на Call of Duty: Vanguard, играта ще бъде безплатна само за играчите на PlayStation.

В рамките на този двудневен прозорец играчите на Xbox и PC ще трябва да поръчат предварително играта, ако искат да се присъединят към бета версията. След изтичането на първите 48 часа обаче можете да се включите във всяка платформа, която харесвате, без да се налага да плащате.

Как се осъществява достъп до бета бележката на Call of Duty: Vanguard?

Ако играете на PS4 или PS5, би трябвало да можете да намерите „Call of Duty: Vanguard - Open Beta“ в PlayStation Store на вашата конзола. За играчите на конзоли PlayStation бета версията е безплатна за времето и не се нуждаете от абонамент за PS Plus, за да я изпробвате.

За играчите на Xbox One или Xbox Series X /S нещата са малко по-сложни-трябва да поръчате предварително пълната версия на Call of Duty: Vanguard, ако искате да се включите в рамките на първите 48 часа от бета версията. И ще ви е необходим активен абонамент за Xbox Live, за да го играете.

Играчите на компютър също ще трябва да поръчат предварително Call of Duty: Vanguard, ако искат да изпробват тази бета версия през първите 48 часа. Само собствениците на PlayStation го получават, без да се налага да плащат през този прозорец. Имайки това предвид, може да намерите тези връзки за полезни, ако не играете на PS4 или PS5:

Кога бета версията на Crossplay на Call of Duty Vanguard стане безплатна за Xbox и PC?

Ако играете на Xbox или компютър и сте готови да изчакате безплатен достъп до Call of Duty: Vanguard crossplay бета, ще трябва да изчакате до В събота, 18 септември 2021 г. .

Точният час, в който ордите пестеливи играчи ще могат да скочат, все още не е потвърден, но няма да се изненадаме, ако в крайна сметка отново стана 18:00 ч. BST.

За да управлявате предпочитанията си за имейл, щракнете тук.

Кога приключва Call of Duty: Vanguard crossplay бета?

Тук в Обединеното кралство, Call of Duty: Vanguard crossplay бета ще завърши на 18:00 ч. BST в понеделник, 20 септември 2021 г. .

В Америка това означава, че времето за завършване на бета версията на CoD Vanguard ще бъде 10:00 PT, 12:00 CT или 13:00 ET в зависимост от вашето местоположение.

Плановете за уикенда позволяват, надявам се, че ще имате достатъчно време да се включите преди това и да изпробвате Call of Duty: Vanguard. Забавлявай се!

Или ако търсите нещо за гледане, вижте нашия телевизионен справочник

Реклама

Посетете нашия график за пускане на видеоигри за всички предстоящи игри на конзоли. Посетете нашите центрове за повече новини за игрите и технологиите.